Ο Σύλλογος μας “Ασθενείς Υπέρ της Χρήσης Φαρμακευτικής Κάνναβης”  σας προσκαλεί να συμμετάσχετε ανώνυμα στην μελέτη που διεξάγεται για την ερευνητική εργασία της μεταπτυχιακής Φοιτήτριας Τσαμπούλα Ηλιάνας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, η οποία έχει ως θέμα: «ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΝΝΑΒΗ».

              Σκοπός της μελέτης θα είναι η διερεύνηση της ποιότητας ζωής ασθενών που λαμβάνουν φαρμακευτική κάνναβη.

Κύριο μέλημα είναι ότι η έρευνα διενεργείται σεβόμενη την ατομικότητα και την κείμενη νομοθεσία σύμφωνα με τους κανόνες ηθικής και δεοντολογίας. Κατά τη διενέργεια της παρούσας ερευνητικής μελέτης θα τηρηθεί η εμπιστευτικότητα και το απόρρητο των δεδομένων που θα συλλεχθούν. Τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε θα χρησιμοποιηθούν μόνο για στατιστική ανάλυση της παρούσας έρευνας.

Ευελπιστούμε να υποστηρίξετε την παρούσα μελέτη, προκειμένου να διερευνηθεί η   ποιότητα ζωής ασθενών που λαμβάνουν φαρμακευτική κάνναβη.

Όποιος επιθυμεί να έχει συμμετοχή μπορεί να συμπληρώσει το παρακάτω Ερωτηματολόγιο (Μέχρι τις 23/02/2021).

Ερωτηματολόγιο.pdf

Ερωτηματολόγιο.doc

Η αποστολή του Ερωτηματολογίου θα γίνει μέσω email του Συλλόγου μας: info@associationmedcanna.gr

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την μελετή ή την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου μπορεί να γίνει μέσω του email μας ή μεσώ του παρακάτω τηλεφώνου: +306978543208

 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου

Σύρος Κωνσταντίνος

 

Αριθμός Σωματείου: 1752